Prens Harry ve Meghan Markle para konusunda bir türlü anlaşamıyor

Kraliyet Ailesi ile araları gergin olan Meghan Markle ve Prens Harry, kraliyet görevlerini bıraktıktan sonra Netflix ve Spotify gibi akış platformlarıyla yaptıkları anlaşmalarla dikkat çekmişlerdi.

İkilinin şu anda Netflix ile yaklaşık 100 milyon dolar değerinde olduğu bildirilen bir sözleşmesi var. Ayrıca platform için hazırladıkları dizi de oldukça dikkat çekmişti. Ancak iddialara göre kazandıkları parayı nasıl harcayacakları konusunda tamamen farklı görüşlere sahipler.

Bir kaynak, “Harry’nin hayır işlerine ve ailesine odaklanmak istediğine dair bir his var, Meghan ise markasını ileriye taşımaya çok daha fazla odaklanmış durumda” dedi.

Kaynağa göre Prens Harry, elde ettikleri kârı en üst düzeye çıkarmakla daha az ilgilenirken, kraliyet geçmişiyle ilgili ayrıntıları yeniden anlatmak istemiyor. Prens Harry, bu yılın başında yayınlanan anı kitabında birbirinden skandal iddialar da bulunmuştu.

Prens’in kâr elde etme konusundaki isteksiz duruşuna karşılık Markle ise, kendi kişisel markasını oluşturma konusunda oldukça hevesli.

Geçtiğimiz günlerde bir uzman, Markle’ın Instagram’a geri dönmesi halinde, tek bir sponsorlu gönderi için 1 milyon dolar kazanabileceğini iddia etmişti.

İkilinin para konusunda anlaşmazlığa düştüğüne dair iddialar bir ayrılık yaşanabileceğiyle ilgili söylentilerden sonra geldi. Ancak bu ayrılığın dünyaya duyurulmadan ayrı hayatlar yaşayarak gerçekleşebileceği üzerinde duruluyor.

Yakın zamanda Will Smith ve eşi Jada Pinkett Smith’in, boşanmadıkları halde yıllardır ayrı yaşadıkları ortaya çıkmıştı. Benzer şekilde, Meryl Streep ve kocası Don Gummer da son altı yıldır ayrı yaşadıkları halde geçen hafta ayrıldıklarını duyurdular.

Markle ve Harry çiftinin de kazançlı anlaşmaları olduğu için ailelerine gelir sağlamak adına ortaklıklarına devam etmek isteyecekleri düşünülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir